Eten & drinken

Bij Jipp’s Pub kun je altijd aanschuiven voor een goede borrel. We hebben een kleine kaart met daarop kleine gerechten zoals bitterballen en andere hapjes. Wil je lekker lunchen of dineren? We serveren ook de gerechten van de lunch- en dinerkaart van Grand Café Jipp. Bekijk de menukaarten hier.

Bier en meer

Bij Jipp’s Pub kun je heerlijk borrelen. We serveren heel verschillende soorten speciaalbieren van de tap en ook is ons aanbod van bieren uit de fles groot. ! Zie onze bierkaart hieronder.

High Tea 

v.a. 2 personen…

2 soorten sandwiches: gerookte zalm, gerookte kip of sandwich met kaas, Warme quiche, Petit Fours, Chocolade Muffin met vruchtenmarmelade, Rozijnen Scones, Verschillende smaken thee

De High Tea is elke dag mogelijk, mits 24 uur
van te voren gereserveerd.

€ 16,50 p.p.

Scooter & High Tea

Ontdek hoe mooi het Vechtdal is op een gehuurde scooter van Scooterverhuur Ommen! Ze hebben persoonlijk een paar prachtige routes in kaart gebracht, waarbij je op de mooiste plekken in het Vechtdal komt.

Aan het einde van de tocht staat bij Grand Café Jipp een geweldige High Tea klaar! Je gaat hier genieten van traditionele scones met clodded cream en jam, heerlijke sandwiches, mini hapjes, zoete lekkernijen en verschillende soorten thee. Aan het einde van het High Tea arrangement breng je na een uur of 4 de scooter weer bij Scooter Verhuur Ommen terug.

Tuk Tuk & Tapas

Rondtouren in een Tuk Tuk en aansluitend genieten van heerlijke Tapas. Inclusief: Koffie/thee bij ontvangst, Tuk Tuk tour met aansluitend een heerlijk Tapas diner bij Grand Café Jipp (exclusief drankjes).

€ 59,50 p.p.

 

Lunchkaart

Je kan bij Jipp’s pub genieten van dezelfde menukaart als bij Grand Cafe Jipp. Alleen dan in een andere setting. Klik op de link om het menu te bekijken.

 

Bekijken

 

High beer

€ 19,50

Inclusief 3 speciale bieren

Tortillachips met tomatensalsa

Kaas- of vleesplankje

Gehaktballetjes

Kipkluifjes

Bitterballen

Groepen

Een feestje vieren bij Jipp?

Graag maken we voor jou wensen een passend arrangement.

Zo kun je beginnen met een lekker diner in ons Grand Café om de avond spetterend af te sluiten in onze bruine kroeg.

Mail of bel voor de mogelijkheden

beers
beer
tap
opener
hop
bottle